B&B De Eysvogel
('t)huis in het Limburgse Heuvelland

 Algemene voorwaarden Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle gasten van Bed & Breakfast De Eysvogel, gevestigd op Wezelderweg 22, 6287 AM Eys. Met het aangaan van een boekingsovereenkomst worden deze algemene voorwaarden van kracht.

Kamer(s) boeken kan alleen door personen die minimaal 18 jaar of ouder zijn.
We zijn niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal van eigendommen van onze gasten.

We vinden het fijn als onze gasten zich welkom en veilig voelen in onze B&B. Rekening houden met andere aanwezigen, gezamenlijke ruimtes netjes houden en geen geluidsoverlast tussen 22.30 uur en 7.00 uur horen hierbij. Dit is wat wij verwachten van gasten en gasten mogen verwachten van ons.

U gaat akkoord met verwerking van uw persoonsgegevens zoals vermeld in onze privacyverklaring.


Reserveringsbevestiging

 • Pas als wij uw reservering per e-mail hebben bevestigd, is de kamer ook echt voor u gereserveerd!
 • Krijgen wij twee of meer reserveringverzoeken binnen voor dezelfde kamer op dezelfde datum, dan geldt: de aanvragers die als eerste de aanvraag hebben ingediend, krijgen de kamer toegewezen.
 • Op de reserveringsbevestiging zijn altijd deze algemene voorwaarden van toepassing.


Prijzen gastenkamers

Kamer Fauna met privébadkamer: voor 2 personen: € 125,- per kamer per nacht. Voor 1 persoon: €110,- per kamer per nacht. * 

Kamer Fauna met gedeelde badkamer: voor 2 personen: € 105,-  per kamer per nacht. Voor 1 persoon: € 90,-  per kamer per nacht. *

Kamer Flora met privébadkamer: voor 2 personen: € 105,- per kamer per nacht. Voor 1 persoon: € 90,- per kamer per nacht. *

Kamer Flora met gedeelde badkamer: voor 2 personen: € 85,- per kamer per nacht. Voor 1 persoon: € 70,- per kamer per nacht. *

*) Genoemde prijzen zijn inclusief ontbijt**, met onbeperkt koffie en thee, inclusief BTW, maar exclusief toeristenbelasting. 

**) Wilt u specifieke producten bij het ontbijt (bijv. glutenvrije en/of lactosevrije), dan brengen wij u € 5,- per persoon per nacht extra in rekening.

Toeristenbelasting: € 2,- per persoon per nacht.


Betaling

 • Wij vragen u de verblijfkosten uiterlijk 7 dagen voor aankomst aan ons overgemaakt te hebben. 
 • De verblijfskosten kunnen worden overgemaakt op (IBAN) bankrekeningnummer NL 95 INGB 01015 0306 86 t.n.v. B&B De Eysvogel, o.v.v. het factuurnummer.
 • Na overmaking van het bedrag krijgt u van ons per e-mail een bevestiging van ontvangst.


Annulering

Bij annulering geldt het volgende: 

 • Annuleren kunt u door een annuleringverzoek per e-mail te sturen naar info@benbdeeysvogel.nl.
 • Annulering 7 dagen of meer voor aankomstdatum is kosteloos. (Voorbeeld: arriveert u op 1 mei, dan kunt u tot 24 april 23.59 uur kosteloos annuleren.)
 • Bij annulering 6 dagen of minder voor aankomstdatum bent u 100% van het boekingsbedrag verschuldigd. (Voorbeeld: arriveert u op 1 mei en annuleert u op 25 april om 00.01 uur, dan bent u 100% van uw boekingsbedrag verschuldigd.)


Aankomst en vertrek

We vragen bij aankomst ter legimitatie uw paspoort of identiteitsbewijs te tonen. 

Inchecken is op de dag van aankomst mogelijk tussen 14.00 en 17.00 uur. Na overleg is het eventueel mogelijk 's morgens in te checken.

Uitchecken op de dag van vertrek is mogelijk tot 10.30 uur.

Na overleg kan eventueel van bovengenoemde tijden worden afgeweken.  Bij voortijdig vertrek vindt geen restitutie van reserveringskosten plaats.


Huisregels

 • Betreden van onze accommodatie door personen die niet vermeld staan op de reservering is niet toegestaan.
 • Huisdieren zijn eventueel toegestaan na overleg. Gelieve eerst telefonisch contact met ons opnemen om te horen of dit mogelijk is. Als u een huisdier meeneemt, kunt u alleen kiezen voor kamer Fauna met privébadkamer.
 • In het hele gebouw geldt een rook- en vapeverbod. 
 • Het is niet toegestaan om de bedden zonder dekbedovertrekken, matrashoezen en kussenslopen te beslapen.
 • Bij aankomst wordt de kamersleutel en sleutel van de ingang overhandigd. Verlies van een sleutel dient direct gemeld te worden. Bij verlies van de sleutel van de hoofdingang wordt u € 300,- in rekening gebracht. Verlies van een kamersleutel kost u € 50,-.


Aandachtspunten

 • Omdat in onze B&B diverse trappen en op- en afstapjes aanwezig zijn, is deze B&B helaas niet geschikt voor rolstoelgebruikers of mensen slecht ter been.
 • In het privégedeelte van onze B&B loopt één kat rond. Wij doen er alles aan om te zorgen dat de kat de gastenkamers op de 2e verdieping niet betreedt.


Ontbijt / koffie en thee

 • Als u (voedsel)allergieën of (dieet)wensen heeft, verzoeken wij u vriendelijk om deze bij de reservering aan ons door te geven, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Als wij voor uw ontbijt speciale producten moeten aanschaffen, brengen wij € 5,- extra per persoon per nacht in rekening.
 • U kunt de dag ervoor aangeven hoe laat u wilt ontbijten.
 • Het zelf meenemen van eten en drinken in de B&B is wel toegestaan. 
 • Gelieve geen maaltijden te nuttigen in de slaapkamer. U kunt uw maaltijden in onze keuken opeten. 
 • In de keuken kunt u gebruik maken van een koelkast, de magnetron, de waterkoker en het koffiezetapparaat. Het gebruik van andere apparaten in de keuken dan de hiervoor genoemde is niet toegestaan. 
 • Het is gasten niet toegestaan de keuken te gebruiken om uitgebreid te koken. Een kant- en klaarmaaltijd opwarmen in de magnetron mag wel. 


Beddengoed en handdoeken

 • Bij langer verblijf verschonen wij twee keer per week de bedden. Wilt u vaker dan 2 x per week schoon beddengoed, dan kunt u dat aangeven. Wel brengen wij hiervoor € 15 euro per extra verschoning in rekening.
 • Bij aankomst krijgt elke gast een set handdoeken en een kamerjas voor gebruik in de B&B. Heeft u behoefte aan schone handdoeken, dan kunt u dat aangeven door de gebruikte handdoeken in de wasmand doen die in de badkamer staat.


Heeft u nog vragen of verzoeken, neem gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar per e-mail: info@benbdeeysvogel.nl of telefonisch en via WhatsApp op telefoonnummer: 06 27 46 22 47. Ook kunt u vragen stellen via het formulier op deze website. 

Wij wensen u een heel aangenaam en ontspannen verblijf toe!


Deze algemene voorwaarden zijn het laatst aangepast op: 6 juni 2024.