B&B De Eysvogel
('t)huis in het Limburgse Heuvelland

Gastenboek

We horen graag hoe u het verblijf in onze B&B heeft ervaren.

Gastenboek

Paul Hesteers
08-07-24 18:33:53
Wij hebben in juli 2024 een overnachting bij B&B de Eysvogel in Eys doorgebracht en zijn zeer enthousiast over ons bezoek aan Eys en omstreken en onze overnachting in the B&B!

De B&B is gelegen in Eys waar je geweldig kunt wandelen en fietsen, of van de omgeving kunt genieten met zijn vele mooie oude gebouwen. In de B&B is een map aanwezig met allerlei leuke wandelingen die je in de omgeving kunt doen, voor ieder wat wils.

Wij hebben beide kamers gereserveerd die op de bovenste verdieping van de B&B zijn gelegen gebruikt. De kamers waren comfortabel en tevens redelijk ruim (ruimer dan de foto's doen vermoeden) en hadden goede bedden. Verder is er een comfortabele douche in een ruime badkamer aanwezig. Beide kamers hebben een lekker zitje en een van de twee kamers een televisie.

Het ontbijt is geweldig en de avond van te voren geef je aan wat je graag wilt hebben bij het ontbijt! Joghurt, croissants en broodjes uit de oven, het is er allemaal. Ook het beleg is dik in orde.

Een echte aanrader mocht je in de buurt zijn! De B&B is hardstikke nieuw en als ik met niet vergis waren wij de derde bezoekers.

Heel veel plezier alvast mocht je deze kant op gaan!

Als u met uw muis of vinger net boven de bovenste lijn klikt aan de rechterkant, wordt het invulformulier zichtbaar waar u uw recensie kunt plaatsen. 

Alvast dank voor uw bericht.

Kijk voor beoordelingen van onze B&B ook hier